Politika

Predrag Jelenković novi narodni poslanik

Član SDPS-a iz Niša Predrag Jelenković i presednik Odbora za administrativna pitanja u prethodnom sazivu Skupštine grada Niša biće narodni poslanik u Skupštini Srbije.

Skupština Srbije dobila je devet novih poslanika koji su popunili upražnjenje poslanička mesta koalicija oko Socijalističke partije Srbije i Srpske napredne stranke.

Na sednici Odbora za administrativno budžetska i mandatno imunitetska pitanja dodeljeni su mandati petorici poslanika sa izborne liste koalicije oko naprednjaka i četvorici sa izborne liste koalicije oko socijalista.

Članovi tog odbora na jučerašnjoj sednici su jednoglasno podržali odluku o dodeli mandata narodnim poslnicima, koju je prethodno donela Republička izborna komisija.

Predrag Jelenković iz Niša će biti poslanik sa izborne liste „Aleksandar Vučić Srbija pobeđuje“, jer je Gordana Predić iz Socijaldemokratske partije Srbije vratila mandat.

Poslanici sa izborne liste “Aleksandra Vučić Srbija pobeđuje” su i Studenka Kovačević iz Bora, Radoslav Jović iz Kraljeva, Mladen Lukić iz Bajine Bašte, Vera Paunović iz Lazarevca.

Mandati poslanika sa izborne liste koalicije oko socijalista su dodeljeni i Vesni Ivković iz Smedereva, Neđi Jovanoviću iz Užica, Jeleni Vujić Obradović iz Aleksandrovca i Milosavu Petronijeviću iz Beograda.

Potvrda mandata očekuje se ovih dana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com