Kultura

Bioskop Cineplexx: Otvaranje 10. novembra

Najveći u Nišu, Sinepleks bioskop, koji se nalazi u Stop šop tržnom kompleksu, imaće pet najmodernije opremljenih sala sa ukupno 850 mesta. Počeće sa radom 10. novembra, cena karte toga dana biće 150 dinara, a svečano otvaranje zakazano je dan ranije, kada će premijerno biti prikazan film „Vojna akademija 3“.

“Nakon višemesečnih radova, uloženih sredstava i resursa, najveći grad na jugu Srbije će konačno dobiti bioskop urađen prema poslednjim standardima za pravo filmsko uživanje,” saopštili su iz niškog Sinepleksa.

Zaljubljeni parovi imaće priliku da filmove gledaju zagrljeni u specijalnim, ljubavnim sedištima kojih ima u svih pet sala.Ljubavna sedista

10. novembra, bioskop će imati specijalnu ponudu i cenu karte od 150 dinara za sve projekcije. Najmlađi posetioci će imati priliku da pogledaju premijerno animaciju „Trolovi“ sinhronizovanu na srpski jezik i da učestvuju u radionicama specijalno pripremljenim za njih.

Prvog radnog dana biće prikazani domaći film „Jesen samuraja“ sa Petrom Strugarom u glavnoj ulozi, urnebesna komedija „Genijalci“ sa Zakom Galifianakisom i Ovenom Vilsonom, dok iz studija Marvel stiže „Doktor Strejndž“. Celokupni repertoar za dan otvaranja biće objavljen na sajtu www.cineplexx.rs.

Prvi Sinepleks/Cineplexx/ Porodični dan, praznik za najmlađe, održaće se već za vikend, 12. i 13. novembra, uz poseban program za mališane, inspirisan aktuelnim dečijim filmovima.Bioskopska sala

Svečano otvaranje najvećeg bioskopa u Nišu zakazano je za 9. novembar kada će premijerno biti prikazan film „Vojna akademija 3“. Ekipa ovog filma pozdraviće publiku i uveličati početak rada bioskopa u Nišu, a zvanično bioksop počinje sa radom dan kasnije, 10. novembra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com