Hronika

Tri saobraćajne nesreće u Nišu

Jutros, oko osam sati kod Vojne bolnice došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređena žena. Ona je prevezena u Urgentni centar gde joj se utvrđuje dijagnostika, potvrđeno je Niškim Vestima u ovom centru.

U Gornjoj Trnavi oko pola šest došlo je do sletanja putničkog automobila marke Opel korsa prokupačkih registarskih oznaka. Vozilom je upravljala žena 1987. godište koja je sa suvozačem, takođe ženskog pola prevezene u Niški klinički centar . Prema rečima dežurnih lekara Urgentnog centra njihove povrede se tek utvrđuju.

Saobraćajna nesreća koja se dogodila juče kod spomen kompleksa Ćele Kula, a Bulevaru dr Zorana Đinđića oko 19 časova imala za je epilog dva povređena lica. U sudaru su uečstvovala četiri automobila- Citroen subotičkih registarskih tablica, dok su Škoda, Fiat i Toyota sa niškim tablicama. Kako saopštavaju iz niške policije, povređeni su vozač Škode rođen 1967. godine i žena koja je upravljala Fiatom 1979. godište. Povređeni nisu hospitalizovani kažu za naš portal u Urgentnom centru.

Policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima su se dogodile nesreće, kažu u policijskoj upravi u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com