Promo vesti

Besplatne konverzacione radionice sa predavačem iz Engleske – Dorothy

U oktobru je svaka prva radionica besplatna! Požurite, zakažite svoj termin i počnite da koristite svoje znanje engleskog jezika na pravi način…  – Škola engleskog jezika Dorothy, Niš u naselju Ratko Jović.

    Konačno imate priliku da razgovarate sa predavačem iz Engleske i to u Nišu. Učili ste engleski, ali nemate prilike da razgovarate sa ljudima na engleskom? Znate dobro engleski ali nemate s kim da razgovarate, ne želite da ga zaboravite i želite da usavršite svoje konverzacione veštine. Ovo je ono što vam treba.

     U oktobru je svaka prva radionica besplatna, a svaka naradna je 200 dinara. Radionice su namenjene svima koji imaju predznanje engleskog jezika i koji bi želeli da usavršavaju govor na engleskom upravo sa predavačem sa engleskog govornog podurčja. Radionice su interaktivnog karaktera gde možete sami oceniti svoje predznanje engleskog i moći dalje da nadograđujete kroz razgovor.

UPIS JE U TOKU!  Podučavanje engleskom jeziku na najefikasniji i najučinkovitiji način, savladavanje školskog gradiva iz stranih jezika, napredni kursevi za predškolce i školarce. Pratite na FB>>>

     Škola engleskog jezika Dorothy organizuje časove za savladavanje gradiva stranih jezika koje se prelazi u školama i to par časova unapred, kako bi školarci što lakše pratili nastavu i imali prilike da utvrde gradivo. Kursevi traju tokom cele školske godine i školarci se mogu priključiti kursevima u svakom momentu. – Cena kursa je 1.600 din za mesec dana (8 časova, 45 min).

     Napredni kursevi jezika se organizuju za decu školskog i predškolskog uzrasta. UPIS JE U TOKU!
Cena kursa je 1.600 din za mesec dana (8 časova, 45 min).

     Napredni kursevi engleskog jezika za odrasle u trajanju od 4 meseca  (2 puta nedeljno po 90 min, 32 časa za 4 meseca + konverzacione radionice sa predavačem iz Engleske).
Cena celog kursa je 12.000 din – plaćanje u 4 jednake mesečne rate od 3.000.
Za avansno plaćanje u celosti  10.000 din na početku kursa.

radionicaIndividualni časovai za sve uzraste. 

U ponudi su kursevi:

– Engleskog
– Nemačkog
– Francuskog
– Italijanskog

ADRESA
8. marta 19A
Naselje Ratko Jović

TELEFON
064/3099111

Opširnije pročitajte i
pogledajte GALERIJU fotografija >>>

Niške Vesti
POSLOVNI ADRESAR

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com