Kultura

„T-error“ u noći za pamćenje

Koncert hardkor grupe “T-error” odžava se u četvrtak, 6. oktobra u klubu Feedback. Za sve ljubitelje ove vrste muzike, organizatori najavljuju i nastup popularnog sofijskog benda “Last hope”, a podršku će dati i lokalni bendovi “Streetcore Unity” i “Suffering’s the price”. Koncert počinje u 20 sati.

Niška hardkor legenda “T-error”ponovo nastupa u svom radnom gradu, na koncertu koji su nazvali “Noć za pamćenje”.

Kao pravi domaćini dovodimo legendarne “Last hope” iz Bugarske, kojima će ovo biti prvo gostovanje u Nišu. Dodatna podrška druženju biće i lokalni “teškaši” – “Streetcore Unity” i “Suffering’s the price”, poručuju iz “T-error-a”.

Svaki bend će izvesti po desetak pesama, a hedlajneri i više, zbog toga koncert u klubu “Feedback” počinje tačno u 20 sati.

Kako je Niškim Vestima rekao bubnjar benda “Streetcore Unity”, Filip Ćafi Avramović, ova niška grupa izvešće uglavnom kompozicije sa najnovijeg izdanja.

“Sviraćemo pesme i sa prvog EP-a , ali najviše sa našeg najnovijeg izdanja pod nazivom “Lawless”. Ovaj EP izdali smo za crnogorski „Bucan Pas“ online etiketu, na kojoj se nalazi osam pesama. Neke od njih su “Tijana’s Law”, “Two Dead Boys”, “Loyal to the Death”, “Eternal”, “Based on a true story” i druge,” najavio je Avramović.

Karte se mogu kupiti na sam dan koncerta, 6. oktobra, na ulazu u klub Feedback i koštaju 400 dinara.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close