Društvo

Nova autobuska stajališta u gradu

Direkcija za javni prevoz modernizovala je više od 40 gradskih i prigradskih autobuskih stajališta u Nišu. Radove na postavljanju novog stajališta u Knjaževičkoj ulici obišao je direktor ovog preduzeća i predsednik GO Pantelej.

Ovih dana se rade autobuska stajališta u gradu, pre svega u opštini Pantelej, i to na najfrekventnijim saobraćajnicama, na Somborskom bulevaru i u Knjaževačkoj.

„U toku akcije modernizacije autobuskih stajališta na više od 40 lokacija smo uredili, pokrili i izgradili nova stajališta“, kaže direktor Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević.

Građani sa područja Pantelej pokrenuli su inicijativu da se na neki mestima postave nova autobuska stajališta i u saradnji sa Gradom i Direkcijom za javni prevoz su sada napravljena, a čija izgradnja po stajalištu košta oko 350.000 dinara.

„Građani su zadovoljni što sada imaju više autobuskih stajališta u Knjaževačkoj ulici“, rekao je predsednik GO Pantelej, Bratimir Vasiljević.

Do kraja godine sva autobuska stajališta na području opštine Pantelej dobiće nadstrešnice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com