Društvo

Ruski GAZ na niškom Auto Moto Festu

Na ovogodišnjem Auto Moto Festu po prvi put pojaviće se kao izlagač i ruski GAZ. Sedište ove kompanije je u gradu Nizhny Novgorod, sadrži 13 proizvodnih postrojenja u osam regiona Rusije, kao i prodajne salone i servise u čitavom svetu. GAZ proizvodi laka i srednja komercijalna vozila, kamione, autobuse, automobile kao i opremu za izgradnju puteva.

Niški Auto Moto Fest 2016. Niš je prilika da se u ovom delu Srbije predstavi ovaj veliki proizvođač teretnih vozila, u zenitu je predstavljanje i prodaja GAZ vozila, dodaju iz ove kompanije.

GAZ je lider komercijalnog tržista komercijalnih vozila i zaokuplja 50% segmenta prodaje lakih komercijalnih vozila i skoro 75% segmenta prodaje autobusa.

gazel biz2

Modeli koji će biti predstavljeni na Sajmu automobila u Nišu su GAZ Next i GAZ Business.

Vozilo Gazelle NEXT

Ovo vozilo spaja odličnu sposobnost upravljanja, udobnost, visoku funkcionalnost i savremena tehnička rešenja. Zahvaljujući modernom dizajnu i lakoj dostupnosti servisiranja zadržali su vlasničku vrednost koja je najbolja u svojoj klasi.

U proizvodnji vozila porodice NEXT korišćena su najnovija tehnička dostignuća, tako da ona u potpunosti odgovaraju najsavremenijim standardima pouzdanosti, bezbednosti i ergonomije.

Gaz Models2

Funkcionalnost, pouzdanost, dug životni vek, udobnost, niski investicioni i operativni troškovi vozila omogućavaju da stručnjaci tržišta za komercijalni transport budu sigurni u ispravnost svog izbora. NEXT nije samo komercijalno vozilo, već i radno sredstvo koje je namenjeno da svom vlasniku poveća prihod.

Gazelle Business

Najpopularnije komercijalno vozilo u Rusiji i mnogim zemljama kao što su Belorusija, Ukrajina i Kazahstan. Ono je udobno, ekonomično i pouzdano vozilo, koje je svakako dobar poslovni odabir. Gazelle nema konkurenciju u Rusiji. Specifičnog je dizajna , prilagođeno teškim i lošim putnim uslovima, a minimalni radijus okretanja u mestu čini ga vrlo lakim za manevrisanje i rukovanje.

gazela6

Gazelle Business je veoma efikasna za sve vrste aktivnosti kako u normalnim uslovima tako i u svim esktremnim uslovima rada, svim vrstama podloga i pruža rešenje za širok niz transportnih zadataka a sa najmanjim troškovima. -pogon na 4 točka čini ga lakim za kontrolisanje i manevrisanje što omogućuje korisniku da pruža usluge na najnepristupačnijim mestima na kojima običnim modelima vozila nije bio u stanju da priđe i određene zahteve izvrši.

SAJAM AUTOMOBILA U NIŠU

U GAZ-u kažu da su tokom trajanja Auto Moto Festa obezbedili popuste za sve one koji su odlučili da ova vozila budu deo njihovog auto parka.

Najskuplji model ruskog proizvođača GAZ je GAZ Business, koji sa carinskim troškovima košta oko 20 000 evra.

Trenutno najprodavanije vozilo je GAZ Next putar

Generalni distributeri za Srbiju Verano Motologistic ne obećava ekskluzivu na niškom Auto Moto Festu ali dodaju da su spremili puno iznenađenja za posetioce njihovog štanda, koji je biti na samom ulazu u halu “Čair”.

busniss kabina

Sajam automobila u Nišu održava se od 7. do 9. oktobra u niškom Čairu.

VERANO MOTOLOGISTIC d.o.o.
Bul. Cara Konstantina 80-82, 18000 Niš
Tel: +381 18 550 007
Fax: +381 18 550 008
Mob.: +381 64 84 54 004
www.veranomotors.rs

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com