Društvo

Na Auto Moto Festu i modeli za decu

Na sedmom Auto Moto Festu u niškoj hali “Čair” pored izloženih vozila u prirodnoj veličini biće i onih koji mogu da se ponesu u džep. Prodavnica igračaka “Lucky Shop” kao i svake godine biće deo ponude na sajmu sa svojom trkačkom stazom.

Na štandu prodavnice igračaka “Lucky Shop” biće izložene makete automobila i ostalih vozila od metala u razmeri od 1:87 do 1:18. Ove modele izrađuje nemački proizvođač SIKU i vodeći kineski proizvođač WELLY.

U ponudi će biti i:
-kocke BAN BAO (vozila na sklapanje),
-automobili, helihopteri i gliseri na daljinski kao i
-automobili i motori na akumulator.

3

Prodavnica igračaka Laky, se bavi prodajom igračaka, automobila i motori na akumulator, bicikala, bebi opreme i pakovanjem poklona u balon.

U dane održavanja Sajma automobila na štandu prodavnice “Lucky Shop” koja će biti na samom ulazu, biće organizovana nagradna igra! Pobednik finalne trke na specijalizovanoj stazi automobila na daljinski dobija glavnu nagradu, biće nagrađeno drugo i treće mesto, obećavaju u prodavnici “Lucky Shop”.

4

Na šestom, prošlogodišnjem sajmu ova staza je bila nešto što je okupiralo decu. Mališani kao i odrasli su se teško odvajali od daljinskog upravljača trkačkih automobila na daljinski. ODLIČNA besplatna zabava!

2

TC “Kalča” prizemlje, lam. E lok.6 (ulaz kod fontane)
Kalča: 018 257 131
Mob: 063 416 339

[foldergallery folder=”images/galleries/lucky-shop”]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com