Hronika

KAMPEROM U ZID KAFANE Bugarin napravio haos na ulazu u Sićevačku klisuru

Dvoje bugarskih državljana je povređeno a pričinjena je velika materijalna šteta u udesu koji se zbio danas oko 12.40 časova na ulazu u Sićevačku klisuru iz pravca Niša.

Do nezgode je došlo kada je, prema izjavama očevidaca, kamper marke “fijat”, bugarskih registarskih oznaka pretičući kolonu vozila naleteo prvo na “audi” leskovačkih tablica koji je pokušao da skrene sa puta a potom udario svom silinom u zid kafane “Ivan”.

– “Audi” je krenuo regularno da skreće sa puta kada ga je u vozačeva vrata udarilo bUgarsko kamper vozilo. Verovatno se vozač zaneo ili zapričao sa suvozačem pa nije video da će “audi” da skreće jer se vozila nisu kretala mnogo brzo, ne više od 50 kilometara na čas, kaže vozač koji se u momentu udesa nalazio iza kampera.

kamper 01
Razlupan i “audi”
Foto: BRANKO JANAČKOVIĆ / RAS Srbija

Dijagnostika u Urgentnom centru je pokazala da putnica u kamperu ima teške telesne povrede. Zadobila je serijski prelom rebara ali je na lični zahtev otpuštena iz bolnice.

Vozač “audija” navodi da je pokušao da skrene kada je na njega naleteo kamionet

– Išao sam iz pravca Pirota ka Nišu, dao sam žmigavac da skrenem kada me je udario u vrata kamper koji je bio iza mene a koji je krenuo da pretiče u raskrsnici. Odbacio me u stranu a on je udario u kafanu, kaže vozač “audija” koji je samo zadobio nekoliko ogrebotina u sudaru.

kamper 02
Zaposleni u kafani ostali su u šoku
Foto: BRANKO JANAČKOVIĆ / RAS Srbija

Sreća je da u kafani u tom trenutku u delu sale koji gleda ka raskrsnici nije bilo gostiju, inače ko zna šta bi bilo.

Opširnije na Blic.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com