Sport

Legendarni trofej UEFA Champions League stiže u Niš

Tura trofeja UEFA Champions League je osmi put zaredom krenula na svoje krstarenje Evropom. U periodu od 13. septembra do 30. oktobra, trofej prolazi kroz 16 gradova u 5 zemalja – Rumuniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Mađarsku. Legendarni trofej će boraviti u našoj zemlji u periodu od 22. septembra do 2. oktobra. Takođe, ovo je i godina u kojoj se obeležavaju još dva važna jubileja – 25 godina od kada je FK Crvena zvezda osvojila Kup šampiona i 50 godina od finala u kojem je igrao FK Partizan.

Trofej ovog prestižnog takmičenja će biti izložen u kamionu koji je specijalno dizajniran za Turu trofeja UEFA Champions League. On će se na glavnim trgovima u Nišu, Subotici, Novom Sadu i Beogradu transformisati u izložbeni prostor veličine 200 kvadratnih metara na čijem će balkonu biti izložen trofej.

U Nišu trofej će biti postavljen u FORUM Shopping Centru 22. septembra i na Trgu kralja Milana 23. kada će Nišlije moći da se fotografišu sa trofejom.

Tokom ovogodišnje Ture trofeja fudbalski fanovi u Srbiji će imati priliku da se slikaju sa trofejom i upoznaju slavne fudbalere, osvajače pehara ovog prestižnog fudbalskog klupskog takmičenja. Ambasador u Nišu će biti fudbalska legenda i dvostruki osvajač ovog takmičenja Vladimir Jugović.

Osim fotografije sa najpoželjnijim trofejom,  posetioci će moći da dobiju autograme zvaničnih ambasadora Ture trofeja. Multimedijalna izložba u improvizovanom izložbenom prostoru omogućiće im da uživo vide suvenire sa najvažnijih utakmica, da testiraju svoje fudbalsko znanje učestvujući u različitim igricama i na taj način osvoje brojne poklone, kažu organizatori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com