Promo vesti

Sa Niš-ekspresom u lepšu jesen

„Niš-ekspres“ ove jeseni priprema primamljivu ponudu kada su poznate turistitičke destinacije kod nas i u Evropi u pitanju. Već za 1. oktobar turisti će sa ovim prevoznikom moći da otputuju na dvodnevno putovanje do Zlatibora, Zlatara i Uvca.

Za samo 5.650 dinara moći će da se obiđu planine koje spadaju medju najlepšim u Srbiji, kamp rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac, gnezda beloglavog supa i Ledena pećina.

Odlazak na vidikovac odakle se pruža prelep pogled na ukrštene meandre reke Uvac sastavni je deo ovog putovanja, dok će oni koji to žele moći da se provozaju čamcem kroz meandre.

Za 12. i 13. novembar „Niš-ekspres“ je planirao putovanje do Višegrada i Sarajeva. Tokom ova dva dana turisti će obići veličanstveni most na Drini, Andrić grad, Sebilj na Baščaršiji, mostove na Miljacki, Gazi Husrefbegov bezistan, Bursa
Bezistan i Pale. Cena ovog aranžmana je svega 55 evra, a može da se plati u četiri mesečne rate.

Tokom novembra „Niš-ekspres“ će voditi putnike i do Beča, Trsta, Verone i Venecije. Polazak za Beč je 10. novembra, a povratak u Niš 13. novembra, dok je putovanje na relaciji Trst-Lido di Jesolo-Verona-Vencija planirano u periodu od 10. do 14.
novembra. Cena putovanja do Beča je 89 evra, a do poznatih italijanskih turističkih centara 99 evra. Ovi aranžmani mogu se takodje platiti u četiri mesečne rate.

sarajevo

Tokom novembra „Niš-ekspres“ će povesti putnike i na dvodnevni izlet do Soluna. Polazak do poznate grčke luke je 11. novembra, a cena ovog putovanja je 24. evra.

Ljubitelje baleta svakako će najviše obradovati vest da „Niš-eskpres“ ove jeseni organizuje odlaske do Sofije koji pored obilaska glavnog grada Bugarske predvidjaju i mogućnost posete baletu. Balet „Pepeljuga“ može da se pogleda 9. oktobra, „Don Kihot“ 22. oktobra, a „Labudovo jezero“ 12. novembra. Cena jednodnevnog izleta do Sofije je svega 1.200 dinara.

Dodatne informacije o putovanjima zainteresovani mogu da dobiju putem telefona 018 257 337 ili 018 251 490, kao i na sajtu „Niš-ekspresa“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com