Sport

16: Radnički na teškom ispitu protiv jedne od najboljih ekipa u Prvoj ligi

Pred utakmicu prve runde Kupa Srbije, koju Radnički igra protiv BSK Borče, u sredu od 16 časova, trener Milan Rastavac i fudbaleri Dušan Živković i Miloš Radivojević, koji je deo svoje karijere proveo u ekipi protivnika, očekuju tešku utakmicu i pobedu protiv jedne od najboljih ekipa u Prvoj ligi.

Milan Rastavac:

“Imamo dobar izazov i težak ispit ispred nas. Kup je takmičenje koje donosi iznenađenja. Mi smo u prethodnoj utakmici pokazali određene slabosti. Imamo priliku da popravimo utisak, prvi zadatak je da pokažemo sebi da smo određene slabosti, koje smo pokazali prevazišli. Borča se pokazala kao respektabilan protivnik, poštujemo ih, imamo naše ambicije i verujemo da možemo da prođemo dalje. Iskombinovaćemo sastav, određeni igrači dobiće priliku da odmore, a pojedini će pauzirati zbog povreda“.

Dušan Živković:

“Očekujemo pobedu, želja nam je da popravimo utisak u kupu. Favoriti smo, želimo da se pobedom nad BSK Borčom iskupimo navijačima i napravimo dobru uvertiru pred utakmicu sa Radnikom za vikend“.

Miloš Radivojević:

“Borča je jedna od najboljih ekipa u prvoj ligi, moramo ih ozbiljno shvatiti. Što se naš tiče, potrebno je da uđemo u meč sigurno. Ekipa se dosta promenila od kada sam ja igrao tamo. Teren je dosta mekan i ukoliko padne kiša, očekuje nas težak ispit“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com