Društvo

Besplatan kurs korejskog jezika na Filozofskom fakultetu

Filozofski fakultet u Nišu će tokom akademske 2016/2017. i 2017/2018. godine organizovati besplatne kurseve za učenje korejskog jezika. Ovaj niški fakultet će sprovesti kurseve na osnovu sporazuma o međunarodnoj saradnji sklopljenog između Korea Foundation i Univerziteta u Nišu.

Kurseve će voditi Dr. Lee Yanggeum, gostujući profesor korejskog jezika, čiji boravak i rad u Nišu finansira Korea Foundation, navedeno je na sajtu Filozofskog fakulteta.

Kursevi su namenjeni zainteresovanim studentima Filozofskog fakulteta, kao i drugih fakulteta Univerziteta u Nišu. Za pohađanje kurseva se mogu prijaviti i drugi zainteresovani polaznici koji imaju visoku stručnu spremu i osnovno znanje engleskog jezika.

Kursevi su besplatni za polaznike i realizovaće se počev od 1. oktobra 2016. godine. Nastava će se održavati u prostorijama Filozofskog fakulteta u Nišu, a raspored nastave će biti usklađen sa potrebama polaznika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com