Sport

ak sedam medalja za kajakaše Medicinara iz Niša

Takmičari Kajak kanu kluba Medicinar Niš osvojili su sedam medalja na Državnom prvenstvu za pionire i kadete u spustu održanom proteklog vikenda u Ušću kod Kraljeva.

Najuspešniji je bio Vladimir Rajić koji je osvojio tri zlatne medalje i jednu bronzanu. On je u kajaku u veoma jakoj kadetskoj konkurenciji u sprintu pobedio takmičare iz Bajine Bašte. U kanuu je bio prvoplasirani ispred takmičara iz Novog Pazara i u sprint i u klasik trci, dok je bronzanu medalju osvojio sa klupskim kolegom Vidakom Čovićem u kanuu dvosedu takođe u sprintu.

vladimir rajic1

Milica Krstić je osvojila dve medalje u sprint i klasik trci u konkurenciji kadetkinja. On je u obe trke bila trećeplasirana iz takmčarki iz Drine i Kraljeva.

Takmičari Kajak kanu kluba Medicinar sledećeg vikenda boriće se za medalje na Državnom prvenstvu u spustu za juniore i seniore, a u oktobru kajakaše očekuje trka u Bihaću u Bosni i Hercegovini.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com