Politika

DS: Za dve nedelje biramo rukovodstvo stranke

Demokratska stranka će 24. septembra izabrati ne samo rukovodstvo stranke, već ljude koji će reformisati Srbiju, izjavio je predsednik GO DS-a Miodrag Stanković. On je pozvao sve članove i građane Niša da prisustvuju javnoj debati u Nišu, 10. septembra od 18 časova u bioskopu „Kupina“, na kojoj će kandidati za predsednika DS-a predstaviti svoje stranačke programe.

„Razvoja nema ni u našem gradu, ni na nivou Srbije, tako da nema ni boljeg života naših sugrađana. I sve dok se ne odlučuje o razvoju u Nišu će se sve više teže i teže živeti. Zato 24. septembra Demokratska stranka neće birati samo predsednike i potpredsednike, već ljude koji će reformisati celu Srbiju“, rekao je na konferenciji za novinare, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu, Miodrag Stanković.

Kandidati za predsednika Demokratske stranke su Bojan Pajtić, Dragan Šutanovac, Srboljub Antić i Zoran Lutovac koji će svoj program Nišlijama predstaviti na javnoj debati 10. septembra od 18 časova u bioskopu „Kupina“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com