Društvo

Radnika udarila struja u pogonu Džonson Elektrika

Kako Niške Vesti saznaju, u niškoj fabrici Džonson Elektrik jednog od radnika, čije je ime poznato redakciji, u sredu, 7. septembra udarila je struja, usled čega je zadobio povrede zbog kojih je kasnije zbrinut na jednoj od privatnih klinika u Nišu. O ovom slučaju obaveštena je Inspekcija rada, koja će utvrditi kako se dogodila nesreća.

Po rečima osobe koja nije želela da otkrije svoj identitet plašeći se revanšizma, incident se dogodio u sredu 7. septembra u fabričkoj hali, kada je povređeni radnik obavljajući svakodnevni posao prošao pored mašine u nameri da koleginici doda materijal za rad.

Izvor Niških Vesti tvrdi da je povređeni radnik pao na zemlju i nekoliko sekundi ostao bez svesti.

“Ne želim da se tako nešto da zataška i zato sam se obratio medijima”, kazao je Niškim Vestima.

Dodaje i da je radnik pušten na kućno lečenje, ali da ima glavobolje.

Na privatnoj klinici gde je, po njegovim rečima, povređeni radnik zbrinut, nisu želeli da daju nikakve informacije o pacijentima uz obrazloženje da im je zakonska obaveza da “štite privatnost svojih pacijenata”, a iz niške fabrike do sada nije izdato ni jedno zvanično saopštenje o incidentu.

Inspekcija rada potvrdila je da se nesreća dogodila, ali dok se ne završi istraga nisu želeli da iznose detalje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com