Sport

Roler slalom kup Niša u Tvrđavi

U nedelju, 11 septembra održaće se finalna trka u roler slalomu u okviru državnog prvenstva Srbije. Staza će biti u Tvrđavi, sa oko 20 slalomskih kapija koje će biti prepreka za oko 80 takmičara iz cele Srbije, najavljuje sportski klub Oxigen.

Finalna trka u roler slalomu, u okviru državnog prvenstva Srbije u ovoj disciplini održaće se u nedelju, sa početkom u 10 sati. Staza će biti u Tvrđavi, sa oko 20 slalomskih kapija koje će biti prepreka svima do cilja.

1„Klub Oxigen radi sa svim uzrastima dece i odraslih kako na rolerima tako i na klizaljkama, već punih dvanaest godina. Kroz klub je do sada prošlo oko 1000 mladih sportista, a trenutno trenira 150 dece. Roler sport još nije priznat od strane Sportskog saveza Srbije, ali je u svetu deo skejtbording sporta olimpijska disciplina. Nadam se da će i kod nas jednog dana biti priznat“, kaže Srđan Nonić iz sportskog kluba Oxigen.

Organizatori očekuju oko 80 takmičara iz cele Srbije Pirota, a najbolje takmičare u kategoriji od pahulje do master kategorije očekuju medalje i diplome.

Trku organizuje sportski klub Oxigen, uz pomoć Roler saveza Srbije, Ski kluba Stara planina iz Pirota, kao i Ski saveza Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com