Magazin

urka godine na niškom “Sajmištu”

Alexander Kowalski, jedan od najcenjenijih berlinskih DJ-eva i producenata, nastupiće u subotu, 24. septembra, na “Niškom sajmištu”. Osim njega, Nišlije će po prvi put moći da čuju i live act regionalne zvezde Petra Dundova, uz gosta iz Beograda Speedyja i domaću podršku Milenka.

Alexander Kowalski je edan od najistaknutijih predstavnika berlinske techno scene. Čuven je po moćnom zvuku koji spaja techno ritmove sa bogatim harmonijama i sofisticiranim vokalima. Prepoznatljiv upravo po muzičkoj svestranosti kroz koju elegantno spaja techno s elementima deep housea, duba i funka, Kowalski na samo sebi svojstven način prenosi emocije kroz masivni zvuk, zbog čega postaje miljenik i poklonika elektronske muzike, ali i svojih kolega muzičkih profesionalaca. Sa druge strane, zbog energičnih, intenzivnih i tehnički savršenih live actova širom sveta i izuzetno bogate diskografije visoko je kotiran i kod kritičara, koji mu daju titulu najboljeg producenta i najboljeg live act izvođača.

Petar Dundov, hrvatski DJ i producent, rado je viđen gost na domaćim žurkama i festivalima. U premijernoj poseti Nišu publici će se predstaviti live act nastupom. Za elektronsku muziku koju stvara kažu da nema granica, da pokreće i intrigira, a samog Dundova smatraju jednim od najhrabrijih, najoriginalnijih i inspirativnih muzičaraa.

Speedy – Iako predstavnik mlađe generacije, on je svoje ime odavno pozicionirao i delom a ne rečima opravdao. Ne samo odličan DJ i ne samo izuzetno talentovani producent, od 2010. godine organizator je i serijala najuspešnijih ugd zabava, koje su mu donele titulu jednog od najzaslužnijih ljudi za oživljavanje techno scene u Srbiji.

Milenko ne može da odgovori na broj poziva za gostovanja ne samo u našoj zemlji već i u regionalnim centrima Hrvatske, BiH i Crne Gore. U klubovima i na festivalima DJ pult delio je sa Daveom Clarkeom, Marcom Baileyjem, Tomom Hadesom, Billyjem Nastyjem, Petrom Dundovim, a dužem spisku inostranih i domaćih kolega 24. septembra priključiće i ime Alexandera Kowalskog.

Promotivna cena karata za žurku, koju techno znalci unapred nazivaju “žurkom godine”, trajaće do 20. septembra i iznosiće 600 dinara u svim “Win-Win” radnjama u Nišu i zemlji, kao i putem sajta: www.ddtickets.rs. Od 20. do 24. septembra karte će u pretprodaji koštati 800 dinara, dok će na ulazu cena biti 900 dinara.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com