HronikaRegion

ALEKSINAČKI RAZBOJNICI: Razbijali, šarali automobile i ucenjivali vlasnike

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aleksincu uhapsili su M. K. (1974), I. K. (1997), P. V. ( 1979) i P. Ž. (1992) iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela iznuda u pokušaju i nasilničko ponašanje u grupi.

Sumnja se da su oni, tokom jula, na teritoriji Aleksinca pojedinim građanima razbijali putnička vozila, autosprejevima šarali po vozilima, pretili i nekima od njih potraživali novac u iznosu od 300 do 500 evra kako bi ih ostavili na miru.

Kod osumnjičenog P. Ž. je prilikom pretresa stana i drugih prostorija pronađena i veća količina prehrambene robe i cigareta za koje sumnja da ih je pribavio prilikom obijanja trafike u Aleksincu i vlasnika oštetio za iznos od oko 250.000 dinara. Policija je protiv njega podnela i krivičnu prijavu za krivično delo teška krađa.

Osumnjičenima je, po odobrenju nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čeka će uz krivične prijave biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com