Sport

Fudbal protiv futsala u centru grada

FK Radnički Niš predstaviće novog člana porodice na revijalnoj utakmici u četvrtak, 1. septembra, u 18 sati na Trgu kralja Milana. Snage će odmeriti fudbaleri FK Radnički Niš i futsaleri Kluba malog fudbala Radnički.

„Raduje nas činjenica da je porodica Radničkog bogatija za novog člana. Svesni smo da je svaki početak težak i da je podrška najvažnija, pa ovim gestom želimo da pokažemo da smo uz naš klub malog fudbala od samog početka. Sve akcije koje organizujemo imaju isti cilj – socijalizaciju kluba i druženje sa Nišlijama“, rekla je na pres-konferenciji portparolka FK Radnički Niš Sanja Mirković. Ona je najavila i promociju novih belih dresova, koje će fudbaleri Radničkog nositi u nastavku sezone.

„Naš klub malog fudbala postoji nešto više od mesec dana. Srećni smo zbog podrške kluba i ovakvih aktivnosti koje na najbolji mogući način prezentuju ono što radimo“, kazao je trener i osnivač KMF Radnički Niš Nenad Veljković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com