Kultura

Komedija koja će vas nasmejati i zabaviti “Upoznaj mog tatu” u “Kupini”

U “Kupini” u Nišu 20. septembra od 20 sati biće odigrana predstava “Upoznaj mog tatu”, komedija koja je do sada prikazivana ne samo u Srbiji već i u inostranstvu.  Na redovnom je repertoaru u Beogradu.

“Upoznaj mog tatu” je napeta i dinamična komedija zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja. Junaci ove priče, svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje. Kroz sukob njihovih ličnih verzija stvarnosti (od kojih nijedna nije sasvim tačna) upoznaćemo najtamnije strane ljudske prirode na jedan drugačiji i veoma zabavan način.

U ovoj komediji igraju Nina Janković, Katarina Gojković, Andrija Daničić i Andred Sepetkovski.

“Greg je mlad i perspektivan momak, rešen da se oženi Džini, ženom svojih snova. Njihova veza je pomalo napeta jer Džini ima prilično burnu biografiju i mnogo tajni. Greg odlučuje da sve nedoumice razjasni jednom za svagda tako što će bez Džininog znanja posetiti njene roditelje i upoznati se sa njima. Ono što će ga tamo sačekati – niko nije mogao da predvidi”.

Cene ulaznica su 600 dinara (prvih 12 redova), 550 dinara (od 13 reda do kraja partera) i 500 dinara (balkon). Važe i ulaznice prvobitno kupljene za Dom vojske.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com