Društvo

GO Medijana nagradila niške olimpijce

Rukovodstvo Gradske opštine Medijana nagradilo je sa po 200.000 dinara trojicu olimpijaca Stefana Jovića, Savu Ranđelovića i Nenada Filipovića, koji žive na području ove opštine. Tim povodom organizovan je i prijem u ovoj opštini, kome su prisustvali i fanovi ovih uspešnih sportista.

Olimpijski šampioni u GO Medijana izazvali su oduševljenje svih fanova koji su nestrpljivo čekali da se slikaju sa niškim olimpijcima Stefanom Jovićem, Savom Ranđelovićem i Nenadom Filipovićem. Kako kažu, nagradu opštine nisu očekivali, ali im nedavni doček ispred Gradske kuće i priznanje opštine Medijana mnogo znači.

“Na ovaj način se pokazuje da neko ceni trud i rad koji sam uložio da bi se što bolje pripremio za ove olimpijske igre i nadam se da sam se eto odužio svojim rezultatom“, rekao je olimpijski brzohodač Nenad Filipović.

docekNagrada za olimpice jednoglasno je doneta na veću GO Medijana, a predsednik opštine Milan Krstić koji je ujedno i prvi čovek Vaterpolo kluba Nais iz Niša i član Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije, bodrio je niške sportiste i sa tribina u Riju.

„Želeli smo da pokažemo da cenimo prave vrednosti i da našoj deci sa teritorije GO Medijana damo podršku bavljenje sportom“, istako je predsednik GO Medijana, Milan Krstić.

Sposrtisti, kako kažu još su punih utisaka sa niškog dočeka i sa osmehom se zahvaljuju Nišlijama.

„Nismo ni svesnio da smo postali olimpijski šampioni. Ipak je to velika stvar i mislim da ćemo toga biti svesni tek za deset godina kad sve to prođe i kad budemo završavali karijere”, rekao je vaterpolista Sava Ranđelović.

faccaU znak zahvalnosti, niški olimpijci će družiti 2. septembra sa đacima sa teriotorije opštine Medijana.

„Biće mi velika čast da u svojoj školi „Sveti Sava“ gde sam pohađao nastavu da se družim sa klincima, da dodelimo te neke sitne stvari. Najvažnije je druženje i iskreno se radujemo što ću 2. biti tu sa njima“, kaže proslavljeni košarkaš Stefan Jović.

Prema najavama predsednika opštine Medijana, do kraja godine biće organizovana i besplatna obuka plivanja za đake neplivače od prvog do trećeg razreda. Plivanje će naučiti oko 3000 učenika, a za te namene je iz opštinskog budžeta izdvojeno milion dinara.

olimpijci 2016

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com