Društvo

Dragocena tečnost u pravo vreme

Više od stotinu dobrovoljnih davalaca dalo je krv u zajedničkoj akciji Gradske opštine Medijana, Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi JP „Železnice Srbije“ i Zavoda za transfuziju Niš. Dragocenu tečnost dali su i funkcioneri i zaposleni u najvećoj niškoj opštini, među njima i prvi čovek opštine, Milan Krstić.

“Svaka kap krvi mnogo znači, a i svakog dana čujemo apele da je krv potrebna. Doduše, Niš nema problem da je obezbedi, ali evo neka ova akcija bude naš doprinos trenutnoj situaciji u Srbiji”, rekao je Krstić naglasivši da su se akciji priključili i drugi opštinski funkcioneri i zaposleni.

krv krstic

Dosta je davalaca krvi koji su u Niš stigli iz svih delova Srbije, a na poziv članova Udruženja iz Javnog preduzeća „Železnice Srbije“, što akciji daje veći značaj.

Ovo je šesta akcija dobrovoljnog davanja krvi železničara Srbije i Gradske opštine Medijana sa ciljem da se još jednom pokaže humanost na delu a dragocena tečnost obezbedi onima kojima je neophodna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com