Hronika

Za jedan dan tri saobraćajne nesreće u Nišu

U protekla 24 sata u Nišu su se dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene tri osobe.

U sredu, 24. avgusta u 07.10h na Bulevaru 12. februar oboren je pešak. Sat i po vremena kasnije dogodila se saobraćajna nezgoda u naselju “Nikola Tesla”, a potom u 10:00h na uglu Hajduk Stankove i Vojvode Tankosića u kojoj je povređen motociklista.

Posle ukazane prve pomoći i urgenrnog zbrinjavanja na licu mesta povređeni su prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja, potvrđeno je u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Niš .

U niškoj policiji kažu da je u prvoj saobraćajnoj nezgodi na Bulaberu 12. februar obavljen uviđaj po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva i da će protiv vozača koji je oborio pešaka na obeleženom pešačkom prelazu biti podneta krivična prijava.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 9.10h juče ujutru u naselju “Nikola Tesla” učestvovala su dva vozila, jedno teretno i drugo putničko. Protiv vozača koji je upravljao teretnim vozilom biće podneta krivična prijava, kažu u PU Niš.

U trećoj saobraćajnoj nezgodi, kako nezvanično saznajemo, motociklista se prevrnuo na uglu Hajduk Veljkove ulice i Vojvode Tankosića i nije životno ugrožen. U niškoj policiji dodaju da je rad u vezi ove saobraćajne nezgode još u toku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com