Sport

Niški kikbokseri na Svetskom prvenstvu u Dablinu

Srbiju će na Svetskom juniorskom kik boks prvenstvu u Dablinu (Irska) od 27.avgusta do 03.septembra 2016. godine, predstavljati deset takmičara.

Posle uspešno završenih priprema na Tari, kikbokseri kluba “Niš”: Danilo Ratkić (-67 kg-juniori), Stefan Paunović (-75 kg-juniori), i Nikola Lazarević (-57 kg, mlađi junior), na najjačem takmičenju u godini nadaju se dobrom rezultatu.

kik 02
Juniori KBK “Niš” sa trenerom Srđanom Radulovićem – Pripreme na Tari

Jedan od najiskusnijih u srpskom timu Danilo Ratkić, svetski šampion iz 2014. (Italija) kao i šampion Evrope 2015.(Španija), jedan je od favorita u svojoj kategoriji. Šampion Evrope iz 2015. godine, Stefan Paunović, pokušaće da osvoji zlatnu medalju i na ovom takmičenju. Najmlađem takmičaru u srpskom timu, šampionu Balkana Nikoli Lazareviću, biće prvo učešće na Svetskom prvenstvu, ali se nada dobrom plasmanu jer ima veliko iskustvo iz domaćeg ringa.

Najveći konkurenti Srbiji za medalje biće Rusi, Marokanci, Poljaci, Francuzi…

kik 01
KBK NIŠ

“Pripreme smo odradili uspešno, takmičari su maksimalno spremni i motivisani, tako da se nadamo dobrom rezultatu. Svi reprezentativci imaju međunarodno iskustvo i očekujem da osvoje neku od medalja, a takmičarima iz kluba želim da ponove rezultat iz 2015. kada su 3 evropska zlata stigla u Niš” -istakao je trener Srđan Radulović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com