Kultura

Kiša seli Filmske susrete

Mesto projekcije večerašnjih filmova znaće se tek posle 17 sati, saopštili su organizatori 51. Filmskih susreta. Jedna od opcija je velika sala Festivalskog centra u Oficirskom domu, druga biskopska sala Dome vojske. Prateći program „Tačno u podne“ je zbog lošeg vremena već preseljen u Festivalski centar.

Vetar, nagli pad temeprature i moguća kiša u večernjim satima doneli su mnogo glavobolje organizatorima Filmskih susreta. Tačnu informaciju o mestu na kome će biti prikazani večerašnji filmovi „Dobra žena“ i „Pored mene“ u slučaju kiše, saopštiće oko 17 sati.

Kako Niške Vesti nezvanično saznaju, Filmski susreti bi mogli da se presele u prostor Festivaskog centra u Oficirskom domu, s tim što bi se filmovi gledali u zavisnosti od karata, po parterima. To praktično znači da bi za pubilku moralo biti organizovano nekoliko uzastopnih projekcija, jer Oficirski dom nema dovoljno prostora za oko 2500 gledalaca koliko Letnja pozornica može da primi.F CENTAR

Druga opcija je bioskopska sala Doma vojske, koja ima više, ali ne i dovoljan broj mesta, pa bi i tu morao biti organizavan veći broj projekcija.

Danas je, zbog lošeg vremena, program „Tačno u podne“ koji vodi glumac Desimir Stanojević, iz bašte premešten u Festivalski centar. Muzički program za koji je zadužen bend „Lakampanela“, takođe, što nije izazvalo pretranu gužvu u Oficirskom domu, već je doprinelo boljoj festivalskoj atmosferi.LAMAPANELA

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com