Društvo

PRATIMO FINALE ZAJEDNO! U centru Niša večeras uživo prenos košarkaške utakmice

Srbija i SAD večeras u košarkaškom finalu, a prenos utakmice za sve niške navijače biće na video bimu na Trgu kralja Milana u Nišu, potvrdio je za Niške Vesti, gradonačelnik Niša, Darko Bulatović. Kako je najavio, i večeras će, kao i sinoć biti sa građanima da slavi velike uspehe srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlato na Olimpijskim igrama u Brazilu, pobedivši Hrvatsku sa 11:7. U poslednjem minutu meča počelo je slavlje na niškim ulicama, kojem se pridružio i gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

„Sinoć sam se osećao posebno. Očigledno da je to velik uspeh za našu reprezentaciju i naciju i taj višak energije izazvan nacionalnim ponosom morao sam da podelim sa građanima Niša. I večeras ću biti sa Nišlijama u centru grada da navijam za zlato košarkaša Srbije“, rekao je za Niške Vesti, gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

Utakmica košarkaša Srbije protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država uživo će se prenositi na video bimu na Trgu kralja Milana.

„Kako utakmica počinje od 20.35h video bim će biti postavljen do najkasnije 20 sati kada počinje i zvanično okupljanje mladih, ali i svih onih koji žele da podele radost i uspehe srpskih sportista“, kaže Branislav Kačar, većnik zadužen za omladinu i sport.

branslav kacar 2Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i gradski većnik Branislav Kačar nedavno su u ime Nišlija priredili prijem za nišku sportiskinju Stašu Gejo, članicu kluba za sportsko penjanje PAEK, koja je osvojila prvo mesto u generalnom plasmanu IFSC-a.

Tom prilikom gradonačelnik Niša je izjavio i sada još jednom potvrdio za Niške Vesti „da je Grad Niš spreman da pomogne mladim i talentovanim sportistima“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com