Hronika

Eksplozija u Sićevu, dvoje povređeno

U Sićevu danas popodne odjeknula je detonacija. Kako saznajemo, D.V. rođen 1954. godine iz Niša je komšijama u dvorište bračnog para bacio ručnu bombu. Iz niške policije saopštavaju da su uhapsili ovo lice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pokušaj teškog ubistva.

 

Danas nešto posle 17 časova u Sićevu je odjeknula detonacija. Iz niške policije saopštavaju da su ovim povodom uhapsili su D.V. (1954) iz Niša. On se tereti da je, u toku poslepodneva, u selu u okolini Niša, komšijama u dvorište porodične kuće bacio ručnu bombu – kašikaru,  koja je tom prilikom eksplodirala.

Prema prvim informacijama, lakše povrede od gelera zadobili su supružnici koji su se nalazili u dvorištu, ali će stepen povreda biti naknadno utvrđen u Kliničkom centru Niš.

Motiv ovog dela još nije poznat.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavi biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com