Društvo

Najduža ulica u Pasi poljani dobija uličnu rasvetu

Na inicijativu Saveta građana Ulica 1300 kaplara u Pasi poljani uskoro će dobiti uličnu rasvetu. Na sastanku sa građanima u ovom niškom naselju, gradonačelnik Niša Darko Bulatović je rekao da će u narednih nedelju dana ulica biti osvetljena, kao i da će posredovati da se završe svi radovi na asfaltiranju ove ulice.

Ulica 1300 kaplara u Pasi poljani je već duže vreme neosvetljena. Rekonstrukcija kolovoza u ovoj ulici je urađena u juku prošle godine, ali nisu završeni ivičnjaci i trotoar. Zbog toga, Savet građana se obratio gradonačelniku Niša.

„Ulica nije bezbedna, jer već duže vreme pola ulice nije osvetljeno, a kako rekonstrukcija ulice nije do kraja završena nebezbedna je i za saobraćaj“, kaže stanovnik ove ulice.

bulatovic 1Gradonačelnik Niša Darko Bulatović obećao je će već naredne nedelje polovina problema da bude rešena.

„Svo osvetljenje koje nedostaje u Ulici 1300 kaplara ćemo obezbediti u narednih nedelju dana kako bi postigli nivo bezbednosti koji građani očekuju, a što se tiče trotoara i ivičnjaka u ovoj ulici, ako je sve imovinski regularno, završiće se u narednoj građevisnkoj sezoni, odnosno od marta sledeće godine“, rekao je gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

Do sada su iz Programa periodičnog održavanja komunalne infrastrukture za rekonstrukciju Ulice 1300 kaplara izdvojena 23 miliona dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com