Društvo

Komplete karata za Filmske susrete dobili najuspešniji mladi Niša

Uručujući komplete karata za 51. Filmske susrete najboljim đacima, studentima i sportistima, Darko Bulatović, gradonačelnik Niša, rekao je da se ove godine prekida praksa da se karte poklanjaju gradskim funkcionerima i privilegovanim pojedincima. Gradonačelnik je mladima koji su osvajali nagrade na internacionalnim takmičenjima poklone uručio u Oficirskom domu, koji je i zvanično pres centar ovogodišnjih Filmskih susreta.

Doneli smo odluku da sve ono što je godinama poklanjano gradskim funkcionerima i privilegovanim pojedincima, ove godine uradimo na drugačiji način i da ukažemo poštovanje, čast i priznanje mladim ljudima , sportistima, najboljim đacima i studentima i na taj način još jednom skrenemo pažnju na to šta je naša obaveza, misija i briga u budućnosti, ” rekao gradonačelnik Niša u Oficirskom domu.

Uz prisustvo resornih načelnika Uprava za obrazovanje, kulturu, omladinu i sport, Darko Bulatović je dodao:

Ove karte će biti podeljene vama koji ste to zaslužili svojim ponašanjem, trudom, energijom , uspesima u školi , dobrim rezultatima i nagradama na međunarodnim takmičenjima. Tako ste na najbolji način reprezenotavali, sebe, svoje roditelje, ali i naš Grad, I mi vam se i na ovaj način zahvaljujemo, zaključio je.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com