Društvo

U društvu glumaca – stipendisti i najbolji učenici!

Rukovodstvo Gradske opštine Medijana odlučilo se na još jedan neuobičajen gest, a to je da ove godine karte za Filmske susrete 2016. koji počinju u četvrtak, 20. avgusta, da na dar svojim stipendistima Fondacije „Sveta Petka“.

Komplete ulaznica za šest dana trajanja prestižne filmske manifestacije u niškoj Tvrđavi dobiće i najbolji učenici osnovnih i srednjih škola sa područja najveće niške opštine.

“Na ovaj je način opština obezbedila karte za druženje najboljih sa najboljima – glumaca sa najvrednijim učenicima iz deset osnovnih i 12 srednjih škola. Time je ispunjeno obećanje dato nedavno, kada su karte darivane i za popularni „Nišvil“”, poručuju iz Medijane.

Gradska opština Medijana oduvek je bila prepoznatljiva po brizi za nove generacije, pa onima koji stasavaju u njenom komšiliku želi da bar deo letnjeg odmora i raspusta učini zanimljivijim ali i kreativnim, dodaju u ovoj niškoj opštini.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com