Društvo

Javni gradski prevoz prema potrebama građana

Gradski autobusi od septembra prelaze na zimski red vožnje, a da bi on odgovarao svima, građani mogu da daju svoje predloge i primedbe, rečeno je na radnom sastanku u Gradskoj opštini Pantelej sa rukovodstvom Direkcije za javni gradski prevoz. Cilj je da se što bolje uskladi red vožnje i broj linija sa potrebama građana, kaže predsednik Gradske opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević.

Kako bi javni gradski prevoz u zimskoj sezoni funkcionisao prema zahtevima građana, u Gradskoj opštini Pantelej razgovaralo se o načinima poboljšanja kvaliteta javnog gradskog prevoza.

„Kako od 1. septembra na snagu stupa zimski red vožnje želimo da podignemo nivo svih usluga prevoza. Ovo je jedan od prvih sastanaka sa opštinama, a na kojima ćemo razgovarati o usklađivanju reda vožnje i broja linija“, kaže direktor Direkcije za javni gradski prevoz Saša Petronijević.

Građani mogu da podnose predloge kako da se unapredi saobraćaj u Panteleju, istaknuto je na radnom sastanku u ovoj opštini sa rukovodstvom Direkcije za javni prevoz.

„Mesne kancelarije treba da dostave svoje predloge, a onda mi kao opština da uskladimo te predloge i prosledimo Direkciji“, ojasnio je predsednik Gradske opštine Pantelej Bratimir Vasiljević.

Na osnovu zahteva građana, u ovoj gradskoj opštini već su produžene linije za jednu autobusku stanicu u Donjoj Vrežini i u naselju Vinik, kako bi ostale u prvoj gradskoj zoni, dodaje Vasiljević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com