Sport

POŽURITE: Počela prodaja ulaznica za meč protiv Crvene zvezde

Počela je prodaja ulaznica za prevenstveni meč 5. kola Superlige između Radničkog i Crvene zvezde. Ulaznice se prodaju na biletarnici kod Hale Čair u vremenu od 10 do 18 časova, kao i na štandu kod bioskopa Vilin Grad. Na dan utakmice, koja je u nedelju 14. avgusta, sa početkom od 19 časova, ulaznice će se prodavati i na biletarnici na istočnoj strani stadiona od 12 sati.

 Predstojeća utakmica je, prema proceni nadležnih službi, okarakterisana kao meč visokog rizika.

“Apelujemo na posetioce da se pri dolasku na stadion, prilikom boravka na stadionu, i odlaska sa stadiona pridržavaju odredbi Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama”, kažu FK Radnički Niš.

Jug/Sever: 300 dinara
Istok/Zapad: 500 dinara
Loža: 1000 dinara

Takođe, u okviru akcije druženja fudbalera Radničkog sa građanima Niša, u petak 12. avgusta od 19 časova na Trgu kralja Milana, moći će da se kupe ulaznice za nedeljni meč.

U okviru ove promocije, pripremaju se mnoga iznenađenja za navijače, najavljuju iz FK Radnički Niš i podsećaju da za ovaj meč ne važe promocije o slobodnom ulazu, a karte će važiti i za utakmicu 7. kola kada će na Čairu gostovati ekipa Mladosti iz Lučana.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com