Društvo

U subotu skup oldtajmera u Niškoj banji

Ljubitelji starovremskih vozila moći će u subotu 13. avgusta da uživaju u defileu ovih lepotana u Niškoj banji. Kako je Niškim Vestima rekao organizator manifestacije, Nikola Vučković, kolona oldtajmera kreće sa parkinga EI do Niške banje, a zatim će od 18 sati biti na platou u Tvrđavi.

Ljubitelji starovremskih vozila moći će u subotu od 13 sati i 30 minuta do 15 i 30 da uživaju u razgledanju oko 40 oldtajmera koji će krasiti plato kod fontane u Niškoj banji.

Polazimo sa parkinga ispred EI, vozimo do Niške Banje, a onda iz Banje do parkinga ispred Gradske kuće i od 18 sati idemo u Tvrđavu. Ućestvovaće između 30 i 40 vozila iz Beograda, Vranja, Bora, Knjaževca, Paraćina”, rekao je Nikola Vučković, organizator skupa.

Kako je najavio, publika na Nišvillu će u četiri festivalske večeri od 11. do 14. avgusta od 18 sati pa do kraja programa moći da vidi ove lepotane i u Tvrđavi.

Ovogodišnje okupljanje oldtajmera u Nišu organizuje “Oldtajmers grup” u saradnji sa Nišvillom koji je učesnicima obezbedio smeštaj, a pomogla je i GO Niška Banja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com