Promo vesti

Vrhunski tretmani za negu lica i tela

U beauty studiu Lacrima rade se najsavremeniji antiejdž tretmani, a zastupljene su i najanovije metode zatezanja i oblikovanja tela. Svojim klijentima pruža usluge oblikovanja tela, smanjenja obima, kao i nehiruški lifting lica i tela.

Lacrima: 10 godina sa vama u Duška Radovića 4

O ovom salonu za lepotu, u kome se za deset godina postojanja hiljade žena, a sada sve više i muškaraca uverilo u izuzetne rezultate različitih tretmana, popričali smo sa specijalistom kozmetike i estetske hirurgije, Majom Jašić. O njenom dugogodišnjem iskustvu o brzim, ali dugotrajnim rezultatima u oblasti „lepote i savršenstva“ kako ona voli da kaže, svedoče mnogobrojni domaći i inostrani sertifikati.

Oprema i aparati koji se koriste u salonu su visoke klase, a usluge koje moj stručni tim i ja predlažemo su visoko kvalitetne i što je najvažnije bezbedne tretmane, a cene su konkurentne – precizira niški profesionalni kozmetičar i medicinski radnik, Maja Jašić.

PONUDA TRETMANA
LaCrima03EPILACIJA LASEROM – Najstrajniji i najefikasniji način uklanjanja neželjnih dlaka, gotovo sa svih delova tela. Laseri za epilaciju su aparati koji proizvode svetlost određenih boja i talasnih dužina. Razlikom u talasnoj dužini laserskog zraka, razlikuje se tretirana ciljna struktura u koži. Broj tretmana trajne epilacije je individualan kod svakog pacijenta i zavisi od kvaliteta dlake i prebojenosti kože. U prosečnim slučajevima, za najpotpunije rezultate, potrebno je od 4 do 8 tretmana.

HIJALURONSKI FILERI -Tretmanom se postiže prirodan i mladolik izgled bez rizika, i to je glavni razlog što su hijaluronski filerni ekstremno popularni širom sveta. Hijaluronski fileri koji mi koristimo su proizvodi najsavremenije tehnologije i predstavljaju inovaciju 21. veka. Tretman je nehiruški, uz minimalno vreme oporavka i obezbeđuje prirodan izgled. Postupak je brz i jednostavan, i sam tretman traje od 15 do 30 minuta. Nakon primene hijaluronskih filera možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

3 D MIKROBLADING – JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA – Kod ove metode prioritet je prirodan i definisan izgled bez efekta večernje šminke. Sama metoda podrazumeva ubacivanje pigmenta boje biljnog mineralnog porekla u plitke slojeve kože kako bi se uklonili nedostataci vaših priordnih obrva i poboljšao njihov prirodan izgled.

MEZOTERAPIJA – Ovo je izuzetno efikasna procedura za uspešno otklanjanje najupornijih masnih naslaga i celulita. Medicinskom tehnikom sa mikroinjekcijama u kožu lica i tela se ubrizgavaju mezo kokteli koji sadrže aminokiseline, vitamine, hijaluronsku kiselinu i minerale. Mezokoktel za lice dovodi do podmlađivanja i zatezanja mišića, a naša preporuka je tri tretmana na sedam dana, dok bi za mezoterapiju za telo bilo poterbno od 5 do 7 tretmana.

PRP – PLAZMA OBOGAĆENA TROMBOCITIMA – Reč je proceduri sa neverovatnim podmlađivanjem lica i kože. Bazira se na apliciranju plazme u regije koje se tretiraju. Najvažnije prednosti ove procedure su korišćenje krvne plazme koja je prirodni sastojak organizma, bezbolnost, trenutan oporavak i dugotrajni rezultati. PRP procedurom se mogu tretirati lice, vrat, deholte, kosa, predeo oko očiju, tertman strije i celulit.

MIKRODERMOBRAZIJA – Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površisnkog sloja kože. Procedura je bezbolna, i rezultati nakon korišćenja brzo rotirajuće brusilice su odmah vidljivi. Najveća prednost dermobrazije dijamanskom glavom je što ne postoji potrebno vreme oporavka od ovog tretmana, tako da pacijent može odmah nakon tretmana obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.

POWER PLATE – Naša najnovija ponuda u okviru programa za mršavljenje, pored programa kvantne medicine, anticelulitnog tretmana, kavitacije i lipolize, je Power Plate trening. Obuhvata vežbanje na revolucinoranom trenažeru, na kojem sa 10 minuta vežbanja duplo više stimulišete svoje mišiće, nego što biste to postigli redovnim treningom od 30 minuta.

[foldergallery folder=”images/galleries/LaCrima”]

Lacrima mesto za lepotu i savršenstvo

Info: Lacrima, Duška Radovića 4, Kičevo
018 4529 060, 063 287 268

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com