Kultura

Nišlije su muzikalnije od Beograđana

Iako mi je srce u Beogradu zbog porodice, moram da priznam da su Nišlije na mojim koncertima muzikalniji. Pevaju i dobro igraju u ritmu moje muzike, imaju bolji osećaj za boju u muzici, za dinamiku nego moja publika u Beogradu, rekao je za Niške Vesti, neposredno pred koncert u Parku Sveti Sava, frontmen „Ok benda“ Goran Gluhaković.

Kad pomislim na Niš odmah ispred sebe vidim sliku sa koncerta u niškoj Tvrđavi, koji smo održali 2003. godine. Za mene je to jedan od najlepših koncerata u karijeri. Te godine smo imali pregršt velikih koncerata, između ostalog i na stadionu, ali moram da priznam da ću ceo život, zbog predivne publike, pamtiti koncert u Nišu – ocenio je pevač „Ok benda“.

Uspešni muzičar, svestan svog šarma, priznaje da mu je u duši i Beograd, grad u kome je rođen.

U Beogradu mi je srce i duša. U njemu sam rođen, u njemu žive moji prijatelji i porodica. U Beogradu su rođene moje dve klinke. Moj život je u Beogradu, jer mi se sve lepo i ružno u životu u njemu desilo, ali ja sam čovek koji pamti lepe stvari – priča sa ozarenim osmehom frontmen „Ok benda“ Goran Gluhaković.

Dok su njegovi najverniji fanovi i prijatelji iz Niša čekali da se slikaju i druže sa njim otkrio nam je i da su na njegovim koncertima Nišlije muzikalnije od Beograđana.

Oduševljen sam niškom publikom, pevaju i dobro igraju u ritmu moje muzike, imaju bolji osećaj za boju u muzici i za dinamiku, nego moja publika u Beogradu. Volim da sviram na jugu i činjenica je da je temperament ljudi ovde drugačiji nego na severu zemlje ocenjuje popularni pevač.

ok bend

Dok ga je niška publika sa nestrpljenjem očekivala da izađe na scenu postavljene ispred Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene, najavio je da “Ok bend” prirpema novi album i da će biti završen do kraja ove godine.

Ovo će biti album koji ćemo prvo mi voleti, pa onda svi ostali. Nećemo praviti nikakve kompromise – odlučno naglašava muzičar.

Goran objašnjava da već ima puno pop rok pesama koje je već uradio i da će na novom albumu najzanimljivija pesma biti obrada starog beogradskog benda.

To je pesma s kraja 80tih koje se sećam još kao klinac. U pitanju je pesma starog benda iz Beograda, koji više ne postoji. U početku su se zvali „ Slomljena stakla“, a kasnije „Vatrene kočije“. Stupio sam u kontakt sa članovima tog benda, koji sada, svi do jednog, žive u inostranstvu i drago im je što će „Ok bend“ oživeti njihovu pesmu – rekao nam je Goran.

Za redakciju Niških vesti je istkao i da se nada dobrom albumu, jer će, kako kaže, sarađivati sa proverenom ekipom sa kojom bend već godinama radi. Na poziv menadžera koncerta u Nišu, frontmen „Ok Benda“ se uputio na scenu ispred koje se, po nepisanom pravilu i ovog puta u publici nalazilo više devojaka. Srdačno se zahvalio na intervjuu naše redakcije i za kraj poručio da će sa zadovoljstvom ponovo doći u Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com