Hronika

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu, jedna osoba stradala ima povređenih

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros u 4:50 sati na auto-putu kod Aleksinca kada je na makedonskog državljanina naleteo Mercedes kojim je upravljao Mađar, potvrdili su Niškim Vestima u Policijskoj upravi. Saobraćaj na auto-putu bio je obustavljen  više od dva sata ali je u 8 sati normalizovan u sve tri trake.

Nesreća se dogodila kada je automobil Pežo nemačkih registarskih tablica udario u bankinu i oštetio automobil. Makedonski državljanin koji radi u Nemačkoj a upravljao je kamperom, izašao je iz automobila da pomogne putnicima iz Pežoa a onda je na njega naleteo automobil Mercedes koji ga je usmrtio.

Urađen je uviđaj, obavešteno Osnovno javno tužilaštvo a saobraćaj je bio u prekidu sve do 7:15 kada je puštena zaustavna traka, sada u 8 sati normalizovan je saobraćaj na auto-putu u sve tri trake”, potvrdili su za Niške Vesti u Policijskoj upravi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com