Kultura

12 VELIČANSTVENIH: Novogodišnji koncert Omladinske filharmonije u hali “Čair”

Omladinska filharmonija „Naissus“ koju predvodi maestro Zoran Andrić, tradicionalno održava koncert na početku svake godine u Hali „Čair“. Ovogodišnji će biti održan u subotu 12. januara sa početkom u 20 sati.

Ovaj koncert interesantan je i zbog toga jer je planiran nastup čak dvanaest solista – Marko Fruzoni, Pablo Karaman, Simone Fediani, Alesandro Fantoni, Federiko Lepre, Paollo Antognetti, Tehmine Schaeffer, Sara Cappellini Maggiore, Chiara Tarquini, Sanja Kerkez, Leonora Gennusa i Nataša Ristić.

23. Tradicionalni Novogodišnji koncert, ovoga puta biće još glamurozniji od predhodnog, i biće jedinstven u Evropi i u Srbiji, zbog 12 vrhunskih solista koji će te večeri nastupiti sa nama. Posebno zbog koncerta, želeći da čuje Srpsku Omladinsku filharmoniju Naissus, direktnim avionom iz Milana u Niš u subotu stiže i menadžer Pavarotia, Dominga i Karerasa, što je samo po sebi veliki kompliment za mlade ljude, grad Niš i čitavu Srbiju”, istakao je dirigent Zoran Andrić.

Cene ulaznica za ovaj jedinstven spektakl su 800 dinara za penzionere, studente i srednjoskolce. Za ostale građane cene karata su 1000 dinara za mesta na tribinama, 1200 dinara-ltribina parter i centralni parter 1500 dinara. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com