Kultura

Dnevnik mašinovođe“ otvara Filmske susrete

51. Filmske susrete će otvoriti  „Dnevnik mašinovođe“, a kao poslednji u takmičarskom delu biće prikazan film „Igra u tami“. Projekcije počinju u 20 sati i 30 minuta, saopštili su u Niškom kulturnom centru.

51. Filmski susreti počinju u subotu, 20. avgusta, a nakon svečanog otvaranja i dodele tradicionalne nagrade „Pavle Vuisić“, biće preikazani filmovi „Dnevnik mašinovođe“ i „Sporazum“. Oba filma su niške premijere.

U nedelju, 21. avgusta, biće prikazani „S one strane“ i „Procep“, a u ponedeljak 22. avgusta filmovi „Dobra žena“ i „Pored mene“.

U sledeća dva dana „Braća po babine linije“, „Vlažnost“ (23.8.) i „Smrdljiva bajka“ i „Inkarnacija“ (24.8.).

U četvrtak, 25. avgusta, kao poslednji filmovi koji ulaze u trku za glumačke nagrade, biće prikazani „Otadžbina“ i „Igra u tami“.

Za petak, 26. avgust nakon dodele glumačkih nagrada, Nišlije će moći da vide dva dokumentarna filma koja su nastala u Nišu – „Lutajuća srca –arhiv emocija“ u produkciji City marketing centra i „Radnički je ljubav Niša“ „Synopsis“ produkcije.plakat

Kompleti karata će biti u prodaji od petka, 5. avgusta po ceni od 1500 dinara za svih 7 festivalskih večeri.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com