Kultura

Filmske susrete vode niški glumci

Kako je Niškim Vestima najavio član Direkcije FS, Miroljub Jovanović, ove godine je još jedna novina da će voditelji znavičnog programa kroz šest festivalskih večeri biti dva glumačka para. Svo četvoro su glumci niškog Narodnog pozorišta.

Za razliku od prethodnih godina kada su niški glumci bili uglavnom u publici, a glumci iz Beograda vodili program FS, ove godine će Nišlije biti na pozornici.

„Odlučili smo da voditelji zvaničnog programa na 51. Filmskim susretima budu niški glumci. Dva voditeljska para biće Ivana Nedović i Miroljub Riki Nedović i Sanja Krstović i Miroslav Jović, „ najavio je član Direkcije FS, Miroljub Jovanović.

Svo četvoro glumaca dobro su poznati ljubiteljima pozorišne scene u Nišu, a dobitnici su i više prestižnih nagrada na pozorišnim festivalima u zemlji.

Miroljub Riki Nedović, glumac, reditelj i scenarista, čitaocima Niških Vesti poznat je po kolumni „A be, Nišlije“, tako da se ove godine na Letnjoj pozornici može očekivati i dosta izvornog, niškog humora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com