Kultura

OK bend zatvara Medijanino kulturno leto

Ovogodišnje „Medijanino kulturno leto“ završava se idućeg vikenda.

U petak, 5. avgusta nastupa Ex Yu Bend. Poslednji u nizu koncerata koji će oživeti najomiljeniji prostor za šetnju Nišlija i gostiju Niška i Gradske opštine Medijana, biće nastup OK benda u subotu 6.avgusta.

IMG 8061

Proteklog vikenda Nišlije su uživale uz Dejana Cukića.

Nema Nišlije koji minule subote nije posetio Park Sveti Sava u Nišu, a da ga nije poneo brzi ritam Sporog ritam benda i Dejana Cukića. Stari šarmer sa novim idejama bio je i ostao popularan generacijski. Gotovo kao u njegovoj pesmi „Fantastičan dan“, u ovom slučaju „fantastično veče“. Skoro dva sata smenjivali su se hitovi koje uvek rado slušamo „Od kad tebe volim“, „“Julija“, „Letnje kiše“, „Ni na nebu ni na zemlji“…

Cukićev temperament kao i poznavanje publike „u dušu“ doneli su gostima najvećeg niškog parka veče za pamćenje. Dolazak u Niš na poziv Gradske opštine Medijana, druge po veličini u Srbiji za Cukića je bio izazov – da ponovo oseti duh juga Srbije i sretne se sa onima koji pevuše njegove stihove.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com