Društvo

Javna česma na nišavskom keju biće popravljena zahvaljujući čitaocu Niških Vesti

Iako tokom letnjih meseci JKP “Naissus” apeluje na građane Niša da vodu troše racionalno i da izbegavaju zalivanje bašte i dvorišta radi „hlađenja, slavina na javnoj česmi na platou kod hotela „My Place“ nije ispravna i pitka voda već nedelju dana neprekidno teče.

U JKP Naissus kažu da je njihova obaveza da obezbede uredno snabdevanje najkvalitetnije vode za piće za 20 javnih česmi koliko postoji na teritoriji grada Niša, a da ih održavaju službe gradske opštine, u ovom slučaju GO Medijana.

U ovoj opštini ističu da javne česme na teritoriji GO Medijana službenici obilaze i proveravaju njihov rad jednom u 15 dana, ali i da izlaze na teren po prijavi građana.

cesma 1

Što se konkretne javne česme tiče na nišavskom keju, u ovoj opštini nema prijave građana o neispravnosti slavine. Zahvaljujući čitaocu Niške Vesti Marku Cvejiću, na ovaj način prijavljena je neispravnost slavine na javnoj česmi koja je, podsećamo, izgrađena 2014. godine kao deo projekta “17 česama za 17 vekova hrišćanstva”.

U GO Medijana kažu da će u najbržem mogućem roku problem biti rešen i pozivaju građane da ukoliko primate kvarove na javnim česmama da to i prijave opštini svakog radnog dana od 07:30h do 15:30h na broj 018/ 237 166.

Nadležni iz JKP “Naissus” i GO Medijana apeluju na Nišlije da se brižljivo ponašaju prema česmama, jer su one javno dobro.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com