Društvo

Zvezde Granda večeras u Niškoj Banji

Za Svetog Iliju Niška Banja tradicionalno postaje glavna turistička atrakcija ovog dela Srbije. Kao i svake godine, na ulicama se nalazi veliki broj prodavaca, zabavljača i ugostitelja koji ujedno na ovaj način i obeležavaju opštinsku slavu, a koja je deo “Velikog letnjeg festivala Niška Banja 2016.”

“Veliki letnji festival Niška Banja 2016” je počeo u petak 30. avgusta koncertom specijalne gošće iz Republike Bugarske, Nikoline Čakardakove i igrom kulturno umetničkih društava: “Ostrovica”, “Sićevo”, “Konstantin” i “Anđeli”. Druge festivalske večeri posetioce Niške Banje zabavljao je bend “La Campanella”.

 

 

Pripremljen je i bogat zabavni program. Svi posetioci ćeod 20:00 do 23:00 sati, na platou kod fontane, moći da uživaju u nastupu Dušice Tričković i Nenada Kostova.

http://www.youtube.com/watch?v=pujWGcZlHlY

 

Prema programu banjskog kulturnog leta, u petak, 5. avgusta očekuje se koncert Romane, dok je subota rezervisana za nastupe niških “zvezdica” i hor “Čarolije”. Zatvaranje festivala biće najburnije i zakazano je za nedelju, 7. avgust uz koncert makedonskog pevača Daniela Kajmakoskog.

 

13898734 10207889031516393 1549311235 o

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com