Promo vesti

Akcijske cene za sređivanje vozila – MARKUS PROFFESIONAL

Sredite vaše vozilo ili vratite u prvobitno stanje ukoliko je došlo do nekog oštećenja.  Farbarsko-limarska radionica MARKUS PRO professional je pravo mesto za ulepšavanje ali i korekcije na vašim vozilima.

Leto je idealan period za sređivanje vašeg automobila i pripremu za hladnije godišnje doba. Time sprečavate moguća oštećenja od korozije u toku jeseni i zime već sa prvim padavinama. Farbarsko-limarska radionica MARKUS PRO professional spremila je i letnje cene za sređivanje vašeg vozila.

Za sva oštećenja na vašem četvorotočkašima možete se obratiti stručnim ljudima u ovom servisu, koji sve vraćaju u pređašnje stanje, ulubljenja i ogrebotine nestanu kao da ih nikada nije ni bilo. Vrhunski materijal i spretne ruke ovih ljudi čine čuda. U poslovnom kompleksu koji se prostire na površini od 500m2 , možete dobiti kompletnu uslugu koja uključuje limarsko-farbarske radove na svim motornim vozilima. U sklopu servisa poseduje limarsko odeljenje sa stolom za izvlačenje vozila i ostalom pratećom opremom (spoter, punkt aparat, vakum,…). Servis poseduje novu, najsavremeniju komoru za farbanje, što uz upotrebu najkvalitenijih (vodenih) boja, lakova i ostalih materijala garantuje kvalitet, trajnost i visoki sjaj lakiranih površina. MARKUS PRO ima i pripremnu komoru kapaciteta – dva vozila , gde se vrši brušenje, gitovanje i prajmer. U pripremnim prostorijama kapaciteta-šest vozila, vrši se demontaža i montaža vozila.

makrus100

Mašinsko poliranje automobila je odlično rešenje umesto farbanja radi vraćanja sjaja kod teško matiranih vozila. Poliranjem je moguće ukloniti sitnije ogrebotine i pukotine, kao i vratiti visoki sjaj na matiranim i tamnim površinama. Koriste najsavremenije komore i alat prilikom farbanja vašeg vozila, kao i najkvalitetnije boje koje se mogu naći na svetskom tržištu. Vrhunski majstori sa svojim dugogodišnjim iskustvom su tu da vaša oštećena vozila vrate u početno stanje.

Auto servis MARKUS  obavlja i usluge nabavke novih i polovnih originalnih delova. Radionica je osnovana1990. godine u Nišu. Godine koje su iza, garancija su kvaliteta usluga koje pruža vlasnicima automobila nezavisno od marke, modela ili starosti istog. Višegodisnje iskustvo i savremena servisna oprema garantuje kvalitet i pouzdanost usluga.

markusSERVIS MARKUS vrši:

– Popravku svih vrsta havarisanih vozila
– Izvlačenje havarije i merenje karoserije
– Farbanje i lakiranje vozila i motorcikla
– Mašinsko poliranje
– Zamena i prodaja auto stakala
– Zamena i prodaja limarskih auto delova i šofersajbni
– Varenje plastike i nadolivanje nepostojećih delova

NOVO U MARKUSU: Registracija vozila!

ADRESA
Ul. Nevena 15, Čalije

TELEFON
065/4141421
018/571172

Opširnije pročitajte na
CityOfNiš >>>

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com