Hronika

Policajci povređeni, muškarac pretio sonom kiselinom

Kako nezvanično saznajemo, incident se desio ispred Duvanske industrije Niš (Filip Moris) negde oko 15 sati, kada su policajci pokušali da savladaju muškarca koji je ispred kapije fabrike čekao šefa pogona u nameri da na njega baci sonu kiselinu.

Policija je intervenisala na poziv privatnog obezbeđenja Duvanske industrije, jer je na kapiji stajao muškarac srednjih godina koji je pretio da će jednom od radnika fabrike sasuti sonu kiselinu u lice.

Policija se pojavila veoma brzo, a u međvremenu je čoveku oduzeta flašica s tečnošču za koju je tvrdio da je sona kiselina, pa je nakon toga pokušao da se udalji sa lica mesta.

Dva policijska službenika (muškarac i žena) su pošli za njim i tom prilikom došlo je do okršaja u kome su oboje policajaca dobili povrede. Žena policajac lakše, a muškarac teže. Njoj su povređeni prsti jedne šake, dok je policajcu povređena noga.

Pomahnitali čovek je savladan nakon nekoliko minuta, a povređeni policajci hitno prebačeni na Kliniku za ortopediju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com