Društvo

ZA SVE ISTO! Lisice na vozilu 3

Gradsko veće Niša dalo je saglasnost na utvrđivanje cene parkiranja i uklanjanja motornih vozila i postavljanja uređaja kojima se sprečava odvoženje vozila, ova cena je 3333 dinara a važi za automobile i teretna vozila, podjednako, ovom odlukom izjednačene su kategorije kojih je do sada bilo 7. Novina je šestomesečna naplatna karta za parkiranje kao i mogućnost stanovnika Zetske ulice da svoja vozila mogu da parkiraju na parkiralištu ispred stadiona “Čair”.

Retki slučajevi su, kada se postavljaju lisice, to se dešava kada ne može da se utvrdi tačan vlasnik vozila, i nije uvedeno ništa novo već su izjednačene kategorije i sada postoji jedna umesto sedam. Za sve kategorije cena je 3333 dinara”, rekao je Miodrag Brešković načelnik gradske Uprave za komunalne delatnosti.

Najveći broj vozila ne potpada pod ovu meru, dodao je Brešković.

Odlukom Gradskog veća uvedena je i šestomesečna naplatna karta, koja nije postojala već su do sada postojale celogodišnja i mesečna karta, kako kaže Brešković trebalo je odgovoriti zahtevima građana da se uvede ova karta za šest meseci koja će koštati polovinu cene jednogodišnje karte.

Za stanovnike Zetske ulice odobreno je parkiranje na javnom parkiralištu ispred stadiona “Čair” koje je do danas greškom bilo nedostupno za stanare ove niške ulice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com