Servisne

Tretman protiv krpelja

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava da će u četvrtak i petak 4. i 5. avgusta obaviti treći tretman krpelja na teritoriji grada Niša. Po Programu dezinsekcije na teritoriji Grada Niša u 2016. godini suzbijanje krpelja vršiće se uređajima sa zemlje.

Četvrtak 04.08.

Na teritoriji GO Niška Banja:centralni park u Niškoj Banji, park ispred hotela Zelengora,
Na teritoriji GO Pantelej:izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu, Kameničkom visu,kod spomenika na Čegru,kod Vrežinskog bazena,travnjak u ulici II Proleterske brigade i dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“, dvorište doma učenika u ul. Kosovke devojke, travnate površine Keja Nišave,
Na teritoriji GO Medijana:parkovi na Trgu K. Aleksandra, u ulici Obilićev venac, stari park pored Nišave,travnate površine Keja Nišave do naselja Nikola Tesla.

Petak 05.08.

Na teritoriji GO Crveni Krst: parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta, travne površine Keja Nišave, Na teritoriji GO Palilula: spomenpark Bubanj, park kod Železničke stanice, travnate površine gradskog groblja i Minovog naselja i dvorište Svetinikolske crkve,
Na teritoriji GO Medijana: parkovi Sveti Sava, Čair, park u ulici Nikole Pašića travnjak oko spomenika Ćele kula i dvorište Saborne crkve.

Ekipe operativaca biće na terenu počev od 8 sati. Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

Molimo da se u svemu slede navedena uputstva jer će u slučaju oštećenja zdravlja svaki pojedinac snositi odgovornost za sebe, roditelji za decu,kao i svaki sopstvenik za svoje domaće životinje.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.
Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com