Hronika

STRAŠNO: Starac (82) silovao osmogodišnju devojčicu?

U Policijskoj upravi Niš potvrdili su Niškim Vestima da su primili prijavu 24. jula i uhapsila Lj. D. koji je star 82 godine. Njemu je određen pritvor od 30 dana, a slučaj prosleđen Višem javnom tužilaštvu, kažu u policiji. O detaljima zbog specifičnosti slučaja nisu mogli da govore.

U Višem javnom tužilaštvu kažu da se ovaj monstruozni zločin dogodio 23. jula.

“U pitanju je oštećeno dete. Iz Policijske uprave smo dobili krivičnu prijavu koja je potkrepljena i nalazom Zavoda za sudsku medicinu o pregledu. Mi smo predložili pritvor od 30 dana zbog opasnosti da će uticati na svedoke. Pritvor je određen 26. jula”, istakao je portparol Višeg javnog tužilaštva Vladimir Stanojević.

Prema Krivičnom zakoniku Srbije za silovanje je predviđena kazna od tri do 12 godina, a ukoliko je žrtva dete, minimum kazne je 10 godina!

– Policija ga je odvela i nije se vraćao. Pričaju po selu da je neku devojčicu napio, skinuo joj šorc i tu se nad njom iživljavao. Kažu da je nije mnogo povredio jer je nemoćan i star, ali su traume koje je devojčica doživela nesagledive – ispričao je jedan od komšija, a prenosi Telegraf.

Mediji još navode da je starac najpre u svojoj kući rakijom napio devojčicu (8), pa je silovao, pretivši joj da će puškom “ubiti i nju i majku” ako nekom kaže šta se dogodilo.

I Alo, navodi da je Lj.D. devojčici u sok sipao rakiju kako bi je napio.

Kada je devojčica bila vidno omamljena, skinuo joj je donji deo i silovao je.

Slučaj su otkrili lekari jer je majka tražila pomoć u Nišu. Prema nezvaničnim informacijama, veštak je uočio vidljive povrede na genitalijama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com