Društvo

KOLAPS: Na Trošarini kamion propao kroz asfalt

Na rampi u niškom naselju Trošarina došlo je do saobraćajnog kolapsa, nakon što je kamion točkom upao u asfalt. Dok se očekuje dolazak bagera, policija reguliše saobraćaj, a na lice mesta je izašao i pomoćnik gradonačelnika Niša i šef kabineta generalnog direktora niške Elektrodistribucije, Dragoslav Pavlović.

Kolona automobila kod Trošarine gotovo da je blokirala saobraćaj u ovom delu Niša, nakon što je kamion jednim točkom upao u  asfalt na tom delu puta.

Kako Niške Vesti saznaju, pozvan je bager koji treba da stigne za 15 minuta iz JKP “Naissus” koji će pomoći da se točak izvuče iz asfalta.

kamion 1

Saobraćajni kolaps regulišu četiri policijska vozila, a očevici kažu da je zastoj od rampe na Trošarni, pa sve do semafora.

Na lice mesta izašao je i pomoćnik gradonačelnika i šef kabineta generalnog direktora niške Elektrodistribucije, Dragoslav Pavlović.

Upravo stiže bager iz Vodovoda, sajlom ćemo kamion izvući. Najverovatnije je do ove nezgode došlo jer je asfalt bio svež. Dobro je da kamion nije pun pa ćemo ga lakše izvuči nego da je opterećen teretom”, rekao je Pavlović za Niške Vesti.

dragce

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com