Društvo

DIVNO! Grad blista dok Radnički pobeđuje!

Nišlija Davorin Dinić sa svoje terase snimio je panoramu grada dok je trajala prvenstvena utakmica Čukaričkog i niškog Radničkog. Nišlije su odnele pobedu te nedeljne večeri ali ono što zadivljuje jeste slika grada u vreme trijumfa.

“Ovo je video panorama Niša sa stadionom i reflektorima niškog “Čaira”, koji sam napravio sinoć. Radi se o tehnici poznatoj pod imenom “time lapse” i pravi se tako što seriju fotografija napravljenih u određenom vremenskom razmaku povežete u video snimak po sistemu jedna fotka jedan frejm”, napisao je Dinić na svom Facebook profilu.

Za video koji traje čitavih 11 sekundi, bilo je potrebno puno vremena i truda.

Za ovaj klip od desetak sekundi mi je bilo potrebno oko 300 fotografija snimljenih u vremenskom intervalu od 20 minuta. Ovo što sam uradio ujedno i najava za moj naredni eksperiment gde ću mnoge delove grada pokušati da otkrijem na ovakav način...”, obećao je Dinić.

Zgrada koja se nalzi na raskrsnici Somborske i Studeničke ulice, idealno je mesto za slikanje najlepše panorame Niša, kaže ovaj daroviti glumac za Niške Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com